Vaksine til deg over 75 år

Person setter vaksine. - Klikk for stort bileteDet vert no vaksinering av dei som er 75 år eller eldre. Nedlastning Adobe Stock Herøy kommune tilbyr, i samsvar med råd frå helsemyndigheitene, oppfriskingsdose (dose 4) til dei som er 75 år eller eldre. Også personar som bur i sjukeheim og i heildøgns omsorgsbustadar får tilbod.

Slik får du vaksine:

Er du 75 år eller eldre og vil ha oppfriskingsdose, må du bestille time. Fyrste vaksinasjonsdag er tysdag 26.07.22. Også du som er 75 år eller eldre, og som ikkje har teke vaksine før, eller berre ei eller to dosar, kan bestille deg time  no.

Du kan sjølv bestille time her:

Timebestilling Modernavaksine

Timebestilling Pfizervaksine

Ønsker du hjelp med å bestille time kan du ringe 469 15 360 (kl. 10.00-14.00) eller sende epost til korona@heroy.kommune.no. Opplys om namn og telefonnummer så tek vi kontakt med deg for nærmare avtale.

Dei som bur i sjukeheim eller heildøgns omsorgsbustad vert frå 08.07.22 kontakta direkte av personalet der dei bur.