Vi får fleire spørsmål om kombinasjonen av Pfizer- og Moderna- vaksinene. Kanskje finn du svar på det du lurer på her.

I haustferien, 12. og 13. oktober vert det gratis Haustcamp for ungdomar i 7.- 10. trinnet i Herøy kommune.

Herøy kommune inviterer lokalt næringsliv til informasjon/dialogmøte om kommunen sin innkjøpsstrategi.

Nytt barnehageår og haust-kafé i Bergslia barnehage.

Dårleg på planlegging? Frykt ikkje! Måndag vert det drop in-vaksinering i kyrkjekjellaren i Ytre Herøy kyrkje.

Tone Larsen frå Herøy kulturskule er instruktør for førskuleborna.

Frå 7. september sorterer avdeling for Herøy gard under sektor for samfunnsutvikling.

Vaksinasjon for denne aldersgruppa vert gjennomført torsdagane i veke 38 og 39. Det vil seie 23. september og 30. september.

Entreprenør er i full gang med å tette lysfelta i Herøyhallen. Lysfelta som vender mot parkeringsplass skal etter planen vere tetta innan utgangen av veka. Deretter fortsetter arbeidet med lysfelta mot Havila Stadion Fosnavåg. Ferdigstilling av arbeid innandørs i Herøyhallen er planlagt gjennomført i haustferien.

Frå og med måndag 20. september kan du som har alvorleg nedsett immunforsvar, få dose 3 av koronavaksinen. Dette gjeld personar med visse diagnoser (gruppe 1), og personar med immundempande behandling av annan årsak (gruppe 2).