Kommunestyret har i møte 18.06.2020 vedteke Detaljreguleringsplan for Kleivaneset.

Fredag morgon var det nøkkelseremoni og elevane ved Einedalen skule fekk sjå den flotte, nye fleirebrukshallen frå innsida for første gong.

Endelig kom sola og sommaren. Vi har mange kjekke aktivitetar ute, og gler oss over at det vert varmare og varmare, og snart kan vi stikke føtene i sjøen også. Skal tru om det vert badetemperatur ?

Måndag 3. august har Trond Arne Aglen sin første dag som kommunedirektør i Herøy kommune, men startar formelt frå 1. august.

Servicetorget har endring i opningstidene for sommaren. Dette gjeld frå måndag 22.06.20.

Helga Hatløy Hagen er tilsett som programrådgjevar i flyktningtenesta frå 1. august.

Åse Marie Remøy startar i ny jobb som helsesjukepleiar ved Herøy helsestasjon 10. august.

Tysdag vart rektor Agnes Kirste heidra med gullklokke for over 40 års teneste i Herøy kommune.

- Det viktigaste tiltaket for å ha oversikt over smittesituasjonen i Herøy er testing, seier konstituert smittevernoverlege, Bjørn Martin Aasen.

«Midtsommarknad Fosnavåg laurdag 20.06.20» er fellesnemninga på fleire mindre arrangement/salgstilbod i regi av Handelsforeninga i Fosnavåg sentrum.