Alvilde framfor plakaten sin på Vinterkonferansen i Bergen

Norsk Geologisk Forening inviterte nyleg til Vinterkonferanse i Bergen, og Herøy kommune var tilstades. Det er ein arena for alle disiplinar innan geofaget med eit mål om å bidra til kunnskapsdeling, nettverksbygging, inspirasjon og faglig påfyll.

båt illustrasjpn

No kan du melde deg på Pårørandeskule. Dette er eit undervisingstilbod til deg som har omsorg for, eller har ein nær ven med demenssjukdom.

IMG_20190116_125605

Kommunane Herøy, Ulstein og Vanylven har frå 1. januar 2019 etablert eit felles skatteoppkrevjarkontor, Søre Sunnmøre kemnerkontor.

Vår 2015 100

No kan de søkje på hovudopptaket for barnehageplass for barnehageåret 2019/2020. Søknadsfristen er 1. mars. Treng du plass i SFO må du søkje innan 15. april.

Losen liggande for nett

No er vår chattebot, Losen, klar til bruk. Du finn den på nettsida til kommunen, nede i høgre hjørne. Den er også tilgjengeleg på mobil og nettbrett.

Ansvarleg vertskap

Ansvarlig vertskap er et kurs for deg som arbeider på ein skjenkestad/utestad

med bevilling til å skjenke alkohol og for dei som søkjer om skjenkeløyve for enkeltarrangement.

budsjett2019_illustrasjon

Kor mykje må Herøy kommune spare i år samanlikna med i fjor? Og kva har politikarane valt at vi skal investere i? Er du interessert i kommunebudsjettet, skal du veldig gjerne få lese det! Du finn det vedlagt i artikkelen.

syringe-1884779_1920

På grunn av redusert bemanning i nokre månadar kan ikkje helsestasjonen prioritere reisevaksinasjon.

Fleirbrukshall_-_Einedlen_skule_-_illustrasjon

Prosjektbygg AS er tildelt kontrakt for bygging av fleirbrukshall ved Einedalen skule. Det vedtok plan- og byggenemnda i møte 07.01.2018.

IMG_7652

I samband med temahelga «B R A nok!» inviterer vi til ope møte med Helsesista på Herøy Kulturhus fredag 18. januar kl 18.00. Dette er eit samarbeid mellom Kommunalt foreldreutval og iniativtakarane bak «B R A nok!».