20181213_083847

Det nye inngangspartiet ved Herøy rådhus nærmar seg sluttføring og Herøy kommune ynskjer difor velkommen til ein enkel og uformell opningsseremoni før innspurten til juleferien startar for alvor.

MH

Herøy kommune har inngått kontrakt med B. Tarberg AS etter gjennomført anbodskonkurranse om delutbygging av industriområde Eggesbønes.

wifi_pixabay

Herøy kommune har, som einaste kommune i fylket, fått tilbod om EU-midlar til utbygging av gratis, offentleg wifi-sone.

Medaljar

Medaljar og pokalar er forseinka i produksjonen og vert ikkje ferdig før etter nyttår.

Våtserviett

Våtserviettane som er merka med at dei kan kastas i toalettet, kan tette avløpsrør!

IMG_20181204_125625

I samband med Sparebanken Møre sitt 175-års jubileum har dei gitt 175.000 kr til Herøy kommune. Pengane skal brukast til å opparbeide/utsmykke Almenningskaia.

Vakttelefon_kommunale_bygg_Foto_Pixabay

Eigedomsavdelinga etablerer no vakttelefon for kommuale bygg. Bygningsmessige feil og manglar som krev snarleg oppfølging, kan meldast inn på vakttelefon 468 85 030. Det er ikkje mogleg å sende tekstmeldingar til vakttelefonen.

Har du lyst på ei kajakkløype eller ei vannscooter løype i kommunen din? Veit du om ei badestrand eller eit friluftsområde som vi bør ta omsyn til i planen? Eller eit viktig lokalt fiskeområde? Eller har du andre forslag?

Frå 1.januar 2019 har Herøy og Vanylven kommune ny felles brannsjef.

rykvarsler_31147209867_o

I perioden 2000 til 2017 var det 2 688 bygningsbrannar i fylket. Dei mest brannfarlege månadene var januar med 342 brannar, og desember med 296. Tre personar er så langt i år omkomne i brann i Møre og Romsdal.