Astrid Moen Holmgren er tilsett som ny støttepedagog i 100 % fast stilling for barnehagane frå 1. august.

No er det høve til å melde seg på naturskule på Brekkegarden.

Ho er ny rektor i fast stilling frå 1. august, men jobben har ho vikariert i det siste året.

Er det områder i kommunen som ikkje har breiband eller dårleg breibanddekking? Då kan du gi tilbakemelding.

Statsminister Erna Solberg.

Foto: Thomas Haugersveen, Statsministerens kontor.

NAV Herøy og Vanylven har tilsett ein ny prosjektleiar, Stine Sætre, i prosjektet «Samklang». Ein del av det sosialfaglege teamet. Fv. Stine Sætre og Brianna Emilee Nærø.

Møt Runa Bakke som tek til i stillinga som avdelingsleiar for barn, familie og helse. Ho startar til hausten.

Destinasjon Sunnmøre & Ålesund vil gjerne at akkurat du viser fram den flotte regionen vår, og då sender vi i Herøy kommune ut ei ekstra oppfordring om å vise fram kva fantastiske Herøy har å by på.

Fylkesmannen har gjeve midlar til samarbeidsprosjektet Samklang.

Bak frå venstre Kari Sissel Torvik, Gro-Anette Føystad Voldsund, Svanhild Rise, Bente Myklebust, Magni Vildalen, Karina Longva, Linda Otneim, Ingrid Nystøyl, Christian L. Vågen. Foran frå venstre Arnhild Nordaune, Jarle Stordal og Renathe Rossi-Kaldhol.

I februar 2019 vart det starta opp eit samarbeidsprosjekt mellom NAV Herøy og Vanylven og Frivilligsentralen i Herøy kommune, kalla Jobbkafè. Det har hatt stor suksess! F.v. Stephan Borgund, Kåre Hansen og Britt Paulsen.