Du melder positive sjølvtestar for deg eller barnet ditt via Herøy kommune si heimeside.

Alle som har fått tilbod om tre dosar som grunnvaksinasjon, bør også ta oppfriskingsdose (dose 4).

Herøy kommune skifta økonomisystem frå 01.01.2022.

Elevane frå Bergsøy skule, 5-7. klasse var torsdag på plass i dei nye skulelokala som erstattar Borga.

Ventar du på medalje eller pokal etter fullført 10 på topp? Det er diverre forseinka frå leverandør.

Lurer du på kven som vann premiar i videokalendaren til Herøy kommune? Då må du lese her.

Hoppid arrangerer gratis nettkurs over tre veker med ti nettbaserte samlingar.

Kommunalsjef for samfunnsutvikling, Johannes Alme, har sagt opp stillinga si i Herøy kommune.

Når du er i Fosnavåg og ser fyrverkeri i kveld:

Det har vore eit utfordrande, men innhaldsrikt år for Herøy kommune. Kommunedirektør Trond Arne Aglen ser tilbake på året som har gått og fram mot 2022.