I desse dagar jobbar vi med etteroppgjer for alle bebuarar som hadde langtidsopphald i institusjon i 2018. Dei dette gjeld vil om kort tid, få tilsendt eit vedtak om for lite eller for mykje innbetalt vederlag.

Tilbodskonkurranse om fasaderehabilitering av Stokksund skule er no kunngjort på Doffin! No er det berre å vente i spenning på entreprenørmarkedet si tilbakemelding.

Eigedomsavdelinga har i dag hatt møte med rådmann, kommuneoverlegen, kommunalsjef oppvekst og verneombodet ved Bergsøy skule Borga om inneklimaet ved skulen. Dette etter bekymringsmelding frå foreldre og tilsette ved skulen.

I møteplanen står det at det skal vere formannskapsmøte tysdag 1. oktober. Dette er avlyst.

Tysdag 1. oktober 2019 arrangerer NAV jobbmesse i Herøyhallen i Fosnavåg.

Det er utsendt faktura for beredskapsgebyr 2. halvår 2019

Sju kommunar løftar i flokk og tek i bruk digital innbyggardialog via Helsenorge.no i haust.

Årets konferanse om BYLIV gjekk av stabelen sist veke i Tønsberg. Representantar frå Herøy kommune var deltakarar og dei fekk servert fleire innlegg frå byar i Norge som har lukkast med å skape gode byrom og attraktive sentrum.

350 brannstasjonar over heile landet opnar portane for små og store laurdag 21. september. I Herøy kommune kan du besøke Fosnavåg brannstasjon på Eggesbønes. Adresse: Sjukeheimsvegen 12, 6092 Fosnavåg.

Møre og Romsdal fylkeskommune ønskjer at alle i innbyggjarane i fylket skal kunne sei noko om korleis ein ønskjer å ha det i Møre og Romsdal i framtida.